ЖЖ Пуленьки (vichyle) wrote,
ЖЖ Пуленьки
vichyle

עוגת גבינה אפויה עם פירורי לימון

המרכיבים
לעוגת הגבינה
• 1 ק"ג גבינה לבנה רכה 5%
• 1 כוס סוכר
• 4 ביצים
• 1 שקית אינסטנט וניל
• 1 כפית תמצית וניל איכותית

לפירורים הלימוניים
• 100 גרם חמאה קרה
• 100 גרם סוכר
• 140 גרם קמח
• קליפה מגוררת מלימון אחד

אופן ההכנה
עוגת הגבינה

1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
2. מערבבים את כל החומרים למלית הגבינה בקערת ערבוב עם מרית עד קבלת תערובת חלקה.
3. יוצקים את תערובת הגבינה לתבנית מלבנית עם שוליים רחבים בגובה 4 ס"מ.

הפירורים הלימוניים
1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים בעזרת כפות הידיים.
2. מפזרים את התערובת הפירורית על גבי הגבינה ואופים כ-50 דקות.
3.מצננים ופורסים לקוביות. מגישים עם מעט אבקת סוכר מעל או עם סירופ מייפל
Tags: Рецепты
Subscribe
  • Post a new comment

    Error

    Anonymous comments are disabled in this journal

    default userpic

    Your reply will be screened

    Your IP address will be recorded 

  • 0 comments